Szállítás és fizetés

Fizetési módok:

Személyes átvétel: Készpénzben a Szolgáltató által megjelölt egyéb helyen történő átvételkor: Az áru átvételekor történő fizetés választása esetén a Felhasználó a Szolgáltató által megjelölt egyéb helyszínen fizeti meg a termék vételárát készpénzben. Készpénzes fizetésre csak magyar forintban (HUF) van lehetőség.

Fizetés utánvétellel: Amennyiben a megrendelt termék futárszolgálattal kerül kiszállításra, lehetőség van arra, hogy a Felhasználó a megrendelés végösszegét a futárnak teljesítse készpénzben a megrendelt termék(ek) átvételekor.

Átutalással: Felhasználó a megrendelt termékek ellenértékét 3 napon belül köteles átutalni. Az összeg Szolgáltató bankszámláján történő jóváírását követően a Felhasználó jogosult a termék(ek) általa meghatározott módon történő átvételére.

Számlaszám: OTP BANK, 11773339-90334946-00000000

Online bankkártyával (Paypal): Felhasználónak lehetősége van a rendelés összértékét online, bankkártyával fizetni a Szolgáltató által igénybe vett pénzügyi szolgáltató biztonságos fizetési rendszerén keresztül.

Szállítási költség:

A szállítási költség a rendelés súlyától és az értéktől függően az alábbiak szerint alakul:

Postán maradó:

0 – 2,5 kg-ig bruttó 2.600 Ft

2,5 – 5 kg-ig bruttó 2.800 Ft

5 – 10 kg-ig bruttó 3.000 Ft

10 – 20 kg-ig bruttó 3.400 Ft

20 – 30 kg-ig bruttó 4.600 Ft

Házhoz szállítás esetén:

0 – 2,5 kg-ig bruttó 2.900 Ft

2,5 – 5 kg-ig bruttó 3.100 Ft

5 – 10 kg-ig bruttó 3.500 Ft

10 – 20 kg-ig bruttó 4.000 Ft

20 – 30 kg-ig bruttó 5.000 Ft

30 – 40 kg-ig bruttó 7.700 Ft

40 kg feletti rendelés esetén csak személyes átvétel lehetséges

20.000 Ft feletti rendelés esetén ingyenes a szállítás, 5 kg súlyhatárig, mely csak tényleges 20.000 Ft megrendelése esetén érvényes, tehát ebbe nem számít bele a szállítási költség. Az ingyenes kiküldött csomagokat postán maradó csomagként küldjük ki a megrendelőnek. A megrendeléskor kérjük feltüntetni a Posta pontos címét, ahová a csomagot kéri a megrendelő.

Amennyiben a webshopban hiba vagy hiányosság lép fel a termékeknél vagy az áraknál, fenntartjuk a jogot a korrekcióra. Ilyen esetben a hiba felismerése illetve módosítása után azonnal tájékoztatjuk a vevőt az új adatokról. Felhasználó ezt követően még egyszer megerősítheti a megrendelést, vagy elállhat a szerződéstől.

A fizetendő végösszeg a megrendelés összesítése és visszaigazoló levél alapján minden költséget tartalmaz. A számlát a csomag tartalmazza. Felhasználó köteles a csomagot kézbesítéskor a futár előtt megvizsgálni, és termékeken, csomagoláson észlelt esetleges sérülés esetén köteles jegyzőkönyv felvételét kérni, sérülés esetén a csomagot nem köteles átvenni. Utólagos, jegyzőkönyv nélküli reklamációt Szolgáltató nem fogad el! A csomagok kézbesítése munkanapokon történik 8-17 óra közötti időszakban.

Az adatok megadását követően Felhasználó a ”küldés” gombra kattintva tudja elküldeni megrendelését, előtte azonban még egyszer ellenőrizheti a megadott adatokat, illetve megjegyzést is küldhet a megrendelésével, vagy e-mailben jelezheti felénk egyéb, rendeléssel kapcsolatos kívánságát.

Kategóriák